Yedoo MEZEQ RUN RUN Koloběžka

Yedoo MEZEQ RUN RUN Koloběžka, červená, velikost os

Udělejte si radost produktem Yedoo MEZEQ RUN RUN Koloběžka, červená, velikost os od známého výrobce výhodně za Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 4 ks
8 590 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

MEZEQ je v rámci RunRun a aktuálně i celého Yedoo za drsňáka. Moc toho nenamluví, má svoji hlavu a nejlíp je mu v terénu. Nebo na rybách. Zvlášť nesnáší řeči o počasí. Bezpečně zvládne silnici, ale bahno je jeho přirozenost. Kořeny, jehličí, vyschlé koryto? Jedu. Jako lídr řady houževnatých, tažných zvířat s nosností až 150 kg zvládne všechno, co si umane. Je poměrně malý a skvěle manévruje, ocelový rám ho vždycky podrží, ale rychlá kola se nehodlají nikde courat. Vejde se tam, kam ho postavíte. Ale dlouho nepostojí – přiznejte se, taky potřebujete rychle zpátky do akce. Jestli se chystáte na šestidenní, tahoun už čeká ve dveřích. Dejte mu do těla, schválně, kdo vydrží víc. Technické vychytávky: Pevný ocelový rám, protiskluzové stupátko, kotoučová brzda na obou kolech, ideální poměr velikosti kol a šířky stopy/pneumatiky pro all road užití a parádní ergonomická madla s dvojitou fixací a přesným nastavením. Pro jezdce s výškou nad 150 cm bez věkového omezení.

Parametry produktu Yedoo MEZEQ RUN RUN Koloběžka, červená, velikost os

  • Název: Yedoo MEZEQ RUN RUN Koloběžka, červená, velikost os
  • Cena: 8590 Kč
  • Výrobce: Yedoo
  • EAN: 8595142610221
  • Barva: Červená
  • Velkost: os
  • Zařazení:

Podobné produkty

Yedoo MEZEQ RUN RUN Koloběžka, červená, velikost os

Další produkty od výrobce

Yedoo

Yedoo MEZEQ RUN RUN Koloběžka, červená, velikost os od producenta Yedoo - toto zboží doporučujeme za perfektní cenu 8590 Kč. U nás najdete pouze produkty prověřených prodejců, Jakmile se vám zalíbí zboží nad Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude BEZPLATNÁ. Garantujeme spokojenost z nákupu.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby